Виготовлене на основі молока, вершків та кокосової стружки та шоколаду. Гарантований смак «баунті» в одній кульці натурального морозива
Доставка морозива додому від 500 грам
Ці рецепти вже сотні років передаються з покоління в покоління справжніми джелатерьє і є надзвичайно унікальними.
Дехто порівнює джелато зі звичайним морозивом, яке ми звикли куштувати в Україні, але це не зовсім правильно. Справжній джелатерьє завжди Вас виправить, і скаже, що «джелато це не морозиво».
Головною відмінністю є також текстура джелато, яка відрізняється від звичного нам морозива. За рахунок присутності в ній малої кількості повітря, воно досить густе, важке та кремоподібне.
Джелато відоме на весь світ , адже спробувавши його лише раз, Ви станете справжнім шанувальником цього холодного десерту.
Джелато в Обухові – це не тільки смачно, а й корисно.
Ні для кого не секрет, що натуральні продукти потрібні для здорового і правильного харчування. Натуральні продукти не містять хімії, яку, зазвичай, мають продукти промислового виробництва, а користь їх більше ніж 50%.
Наше Gelato виготовляється з максимально свіжих продуктів. Адже саме така сировина дає впевненість в якості нашого десерту.
А саме, молоко, вершки , фрукти, ягоди та горіхи.
Особлива технологія приготування та максимально натуральні продукти створюють абсолютно насичений смак нашого джелато, щільну текстуру і, звісно, найвищу якість продукту.
Спробуйте наше джелато і сорбети в Обухові! Приходьте в кафе «Смачна Піца» або замовляйте доставку.
Молоко – основа нашого смачного молочного джелато.
Ми обираємо лише якісне молоко високої місткості жиру, для справжнього смаку та текстури. Жодних знежирених продуктів та окремо доданої олії.
Для тих, хто не може вживати молочні продукти, у нас також є альтернатива – ягідні сорбети.
На перший погляд, може здатися, що вони дуже схожі. Це заморожені десерти для виготовлення яких використовується молоко, вершки та цукор. Але ж яка між ними різниця? Відповідь захована в технології виробництва.
Звичне нам фабричне морозиво виготовляють в фризері неперервної дії. Готове морозиво в напіврідкому стані фасують в різні форми, яке далі піддається заморозці. Джелато готується в батч-фризері, в якому одночасно перемішуються і заморожуються інгредієнти.
Важливою відмінністю є також використання жирного, органічного молока і натуральних інгредієнтів для приготування джелато. У фабричне морозиво часто додають ароматизатори та барвники, а от в джелато додаються лише натуральні ягоди та фрукти, тому яскравих штучних кольорів Ви не побачите.
Масова частка чистого молочного жиру в джелато складає 8-10%. При цьому в фабричному морозиві, вона може сягати 30% через додавання замінників молочного жиру (кокосова олія тощо). У фабричне морозиво під час виробництва закачують повітря, щоб збільшити об’єм. В результаті в морозиві міститься 50% повітря, тому його здається багато. Джелато містить в собі приблизно 15% повітря, при замішуванні. Через це текстура італійського десерту щільна, має більш концентрований і насичений смак.
Але порівняти справжні смаки даних десертів, можна лише тоді, коли спробуєте справжній смак нашого натурального джелато.
Ми приготували для Вас справжнє натуральне джелато (морозиво), рецепти якого ми привезли із самого центру Італії. Відтепер відчути вишуканий смак цього десерту, Ви можете у нас в піцерії, а також замовити доставку джелато додому.