Ми привезли із самого серця Італії стародавні рецепти виготовлення джелато
Ці рецепти вже сотні років передаються з покоління в покоління справжніми джелатерьє і є надзвичайно унікальними.
Дехто порівнює джелато зі звичайним морозивом, яке ми звикли куштувати в Україні, але це не зовсім правильно. Справжній джелатерьє завжди Вас виправить, і скаже, що «джелато це не морозиво».
Джелато має свої особливості, свої стандарти:
- найкращі та найсвіжіші інгредієнти, які і створюють його неповторний смак
- дотримання рецептури, що є надзвичайно важливим процесом
- виготовлення невеликої кількості… так, джелато ніколи не продається в супермаркеті, адже воно передбачає крафтовий спосіб виготовлення.
Головною відмінністю є також текстура джелато, яка відрізняється від звичного нам морозива. За рахунок присутності в ній малої кількості повітря, воно досить густе, важке та кремоподібне.
Джелато відоме на весь світ , адже спробувавши його лише раз, Ви станете справжнім шанувальником цього холодного десерту.